Station N-spoor

In het laatste weekend van mei 2016 werd de eerste editie van Station N-Spoor gehouden in de Dudok Arena te Hilversum. Wat in 2015 ontstond als een initiatief van drie specialisten op het gebied van N-Spoor werd een klein jaar later ook werkelijkheid. Het evenement werd een succes en bovenal door bezoekers, deelnemers en vrijwilligers met open armen ontvangen. 

Station N-spoor is niet zomaar een modelspoorbeurs! Het is een evenement gericht op één enkele schaal genaamd N (1:160). Een uniek evenement in Europa, en ook direct op formaat. Op een oppervlakte van 2000 m2 vindt u een gezellige mix tussen kwalitatief sterke handelaren en specialisten, mooie professionele modelspoorbanen van clubs en tevens uniek; modelspoorbanen uit privécollecties van N-Spoor enthousiasten. 

Tegen schappelijke entreeprijzen, gratis parkeren en goede bereikbaarheid probeert Station N-Spoor dus een kwalitatief hoogstaand evenement neer te zetten voor modelspoorders met allerlei interesses. Jaarlijks proberen we te vernieuwen in het aanbod modelspoorbanen. Naast handel en modelspoorbanen is er ook een grote kennis aanwezig op het gebied van modelbaan besturingen. 

Ook aan de kinderen wordt gedacht, KidsProject zal met hun grote houten treinbaan weer van de partij zijn en ook is er een knutselhoek voor de kinderen. Aan nevenactiviteiten ontbreekt het ook niet, zo proberen we jaarlijks een workshop te organiseren en zal er ook in 2017 weer een Dioramawedstrijd worden georganiseerd.

Op deze website kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om een bezoek bij ons te komen brengen in het weekend van 26 & 27 mei 2017!!

Met vriendelijke Groet,

Martin Domburg - Domburg Train Support

Hans Lubbers - N-Spoorstore-Freebit.nl

Mischa Hoogendoorn - Crazytrains.nl

 

Station N-Spoor

KvK nummer 64761908

BTW nummer NL855824839B01