Station N-spoor

 

Mini Diorama Wedstrijd 2018   

Met de komst van een mooie evenement hoort natuurlijk ook een mooie wedstrijd. En wie een evenement met N-spoor zegt ziet vanzelf een Mini Dioramawedstrijd. Namens Station N-spoor schrijven we die dan ook met alle liefde uit aan het N-spoorforum en 9mm-forum.

De bedoeling:

Een creatieve uitdaging aan te gaan door een rijdend stuk modelspoor te creëren op een plankje van maximaal 120 cm breed bij 100 cm diep. Zou niet zo moeilijk moeten zijn, maar niets is minder waar want voorwaarde is echter dat er een treintje rijdt. Dit hoeft niet direct een rondje te zijn, het mag ook een pendelbaan zijn. Zolang er maar iets analoog of digitaal voortbeweegt over de rails.

Het is tevens niet noodzakelijk om met iets nieuws te komen! Heb je al een keer deelgenomen is dat geen bezwaar. Ook als je meedoet met de A3 Diorama wedstrijd van Facebook ben je van harte welkom om ook in Hilversum met je diorama mee te strijden voor de prijzen.

Kan ik ook nog wat winnen?

Jazeker! Het publiek wordt gevraagd om een mening te geven welke Mini Diorama zij het mooiste vinden. Op zondag 28 mei zal om 15.00 uur hiervan de uitslag bekend worden gemaakt. En hieraan hangen zeer mooie prijzen!!!

De mooiste Diorama wint: nb

Daarnaast krijgen alle deelnemers aan het eind van het evenement een kleinigheid voor hun deelname.

Dat is geen misselijke prijs!!!!

De prijzenpot:

1e Prijs: nb

2e Prijs: nb

3e prijs: nb

Originaliteitsprijs: nb

 

Hoe doe ik mee?

Aanmelden kan uitsluitend via de website, er wordt momenteel aan het inschrijfformulier gewerkt door onze website bouwer. Zodra deze gereed is zal ik dit hier vermelden!!!!

 

Opgeven kan tot 31 maart 2018. Maar wacht niet te lang, er gaat veel werk zitten in een mooie diorama.